Noord Nederland Rit 2011 met de VARLN 11 Sept. 2011

Ga naar beneden

Noord Nederland Rit 2011 met de VARLN 11 Sept. 2011 Empty Noord Nederland Rit 2011 met de VARLN 11 Sept. 2011

Bericht  Sportiva-Italia op za jul 23, 2011 6:51 am

Noord Nederland rit

Zondag 11 september gaat de Noord Nederland rit weer van start.
Deze keer geen nieuwe bella’s in de showroom want de startplaats is bij autoherstel Mid Friesland, Bordego 3 in Aldeboarn. In samenwerking met Montagna d’Oro staan hier diverse Alfa Romeo’s in verschillende fasen van restauratie.
Tijdens de rit kunt u genieten van de mooiste plekken van Friesland en Drenthe.
Op het eindpunt komt u in oud-saksische sferen, waar u na afloop kunt genieten van op traditionele wijze gebakken frittelle (Italiaans voor ………..). Als u wilt blijven eten, dan kunt u dat opgeven bij de start van de rit, kosten zijn voor eigen rekening.

Genoeg redenen om op 11 september mee te doen aan de Noord Nederland rit.

Aanvangstijd zal nog wel bekend gemaakt worden, maar vanwege drukte op het eindpunt (waar men op de namiddag drukte verwacht en minder tijd heeft voor onze groep), zullen we vermoedelijk wat eerder dan normaal starten. In ieder geval willen we 16.00u uiterlijk iedereen op het eindpunt hebben. Dat is met name dan voor wie een hapje wil eten. Zoals gezegd hebben ze daar rond 17.00u de meeste drukte, dus wie wat wil bestellen zal op tijd moeten zijn! Ook leuk voor de kinderen...

Zegt het voort, zegt het voort.....


Ci vediamo l'11 settembre


Belangrijke informatie:
Lengte van de rit: plusminus 115 - 120 km
Starttijd: 11.00u, dus graag ruim vòòr die tijd aanwezig zijn.
Eindtijd: Wie het rustig aan doet en tussendoor stopt voor een hapje en een drankje, zal rond 15.00u op het eindpunt zijn. M.a.w.: in vier uurtjes moet het prima lukken.
Kosten: Behalve eventuele consumpties, kost het niets. Alleen mooi weer en een goed humeur meenemen Very Happy

Ondanks dat het gemakkelijk binnen 4 uurtjes te doen is, willen we benadrukken dat diegenen die op het eindpunt wat willen eten, uiterlijk 16.00u daar aanwezig zijn. Men verwacht daar rond 17.00u veel toeristen, dus als er ook nog een groep als ons komt, wordt het lastig voor de bediening en ook om een plekje bij elkaar te vinden.
Vroege vogels kunnen ook de benen strekken in de mooie omgeving en er is zo'n 100 meter verderop een molen (niet geopend!) en een veldje met picknickbankjes.


Routebeschrijving naar autoherstel Mid Friesland:
Vanuit het zuiden: U neemt de A32 van Heerenveen naar Leeuwarden waar u afslag 13, Akkrum neemt. Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf richting Aldeboarn. In Aldeboarn gaat u op de kruising rechtsaf (Fjurlanswei) en direct links.

Vanuit het noorden: U neemt de A32 van Leeuwarden naar Heerenveen waar u afslag 13, Akkrum neemt. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf richting Aldeboarn. In Aldeboarn gaat u op de kruising rechtsaf (Fjurlanswei) en direct links.
Sportiva-Italia
Sportiva-Italia

Aantal berichten : 17
Leeftijd : 49
Woonplaats : Omg. Leeuwarden
Registration date : 27-07-09

Profiel bekijken http://www.sportiva-italia.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum