Alfa Romeo nog later naar de USA !

Ga naar beneden

Alfa Romeo nog later naar de USA ! Empty Alfa Romeo nog later naar de USA !

Bericht  pietrobq4 op di okt 28, 2008 6:38 am

Alfa nóg later naar de USA !


AMSTERDAM - De doelstelling van Alfa Romeo om in 2010 wereldwijd 300.000 auto's te bouwen staat op losse schroeven. De verkoopstart in de Verenigde Staten is namelijk uitgesteld, en op die grote markt zou een belangrijk deel van de verkoopgroei moeten worden gerealiseerd. De Italianen zullen pas in 2011 in Noord-Amerika auto's aan de man brengen.

De terugkeer van Alfa Romeo op de Amerikaanse markt is nu voor de zoveelste keer uitgesteld. Volgens de oorspronkelijke plannen hadden de modellen nu al in de verkoop moeten zijn, maar externe factoren hebben de autobouwer continu doen besluiten de doelen bij te stellen. Zo kampte de Alfa-top eerder met ongunstige verhoudingen tussen euro en dollar. Daar komt nu de financiële crisis overheen.

Alfa is bovendien zoekende naar een partner of productiemogelijkheden om de voor de Verenigde Staten geplande exemplaren lokaal te vervaardigen. Niet in 2007, niet in 2008, niet in 2009, niet in 2010, maar in 2011 komen de Italiaanse modellen op de Amerikaanse markt.

Fiat-topman Marchionne legt analysten uit dat het momenteel "onverstandig is om te investeren in de terugkeer van Alfa op de depressieve Amerikaanse markt."

De goede verwachtingen gaan ook niet voorbij aan Alfa Romeo. Ze wilden met de AR 159, Brera en Spider daar marekt op. Als van uitstel maar geen afstel komt ! Wat denken jullie hiervan ? Sleep
Bron: De Telegraaf.
pietrobq4
pietrobq4

Aantal berichten : 148
Leeftijd : 74
Woonplaats : Kalenberg.
Registration date : 07-09-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum